Haber Merkezi / 1. Amatörde oynayan Hilvan Belediyesi Spor, en yakın rakibi olan Bozova Gücü Spor'u kendi sahasında misafir etti. Şampiyon olabilmek için 90 dakika boyunca ter döken her iki takımın sporcularından sevinen taraf Hilvan Belediye Spor Oldu. Maçın ilk yarısında rakip ağlara 3 gol kaydeden Hilvan Belediye Spor, maçın ikinci yarısında da aynı performansı sergiledi ve ikinci yarıda da 3 gol atarak şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi olan Bozova Gücü Spor'u 6-0 yendi.
Hilvanlı sporseverlerle beraber takıma destek olmak için tribünde yer alan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, maç sonrasında " Belediyemizce desteklenen Hilvan Belediye Spor bu sene büyük bir başarı ve performans kaydetti. Sezonun başından beri her maçta başarı elde eden takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim" dedi.
Hilvan Belediye Spor antrenörü Mustafa Çiftçi, Bozova Gücü Spor bizim en yakın rakibimizdi. Bugün oynanan maçta en yakın rakibimizi 6-0 mağlup ederek aradaki farkı 5 puana çıkardık. Önümüzdeki iki maçı kazanmak için çok çalışacağız. İnşallah başarı kaçınılmaz olur ve takımımızın şampiyonluğunu ilan edeceğiz" dedi.