Tuğba Polat

TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Veysel Günbattı yürüttüğü görevi Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen'e devretti.

Türkiye genelinde 1 milyona yakın üyesi bulunan ve ülke çapında erozyonla mücadele ve ağaçlandırma çalışmaları ile takdir toplayan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ( TEMA) her geçen gün vatandaşlardan ilgi görürken Vakfın Şanlıurfa İl Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı.

Uzun zamandır TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliğini yürüten Veysel Günbattı'nın gönüllü olarak görevi bırakmasının ardından geçmiş dönemlerde ZMO Şanlıurfa İl Başkanlığı, Şanlıurfa Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Çalışma grubu Koordinatörlüğü gibi görevlerde bulunan Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi oldu.

Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen yaptığı açıklamada; Şanlıurfa Tarım ve Hayvancılık Çalışma grubu Koordinatörü Veysel Günbattı, gönüllü olarak yürüttüğü görevini tarafıma devretmiştir. Değerli Dostum Veysel GÜNBATTI'ya ve Vakfımıza emek vermiş tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün ülke genelinde 985 bini aşkın gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı'nı ilimizde temsil etmek benim için büyük bir mutluluktur. Bu büyük sorumluluk ile ilimizin, başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarının korunmasına dair bilinci geliştirmek için tüm çalışmaları gönüllü ekibimle birlikte sürdüreceğiz. Bu kapsamda öncelikle Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA, Genç TEMA ve Mezun TEMA gruplarını oluşturarak gönüllü sayımızı artırmayı ve ilimize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlamayı hedefliyoruz' diyerek Şanlıurfalıları destek olmaya çağırdı.