Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi ilçeye yeni yollar kazandırırken, mevcut yollarda da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen bordür taşlarını boyayarak yeniliyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan orta refüj ve kaldırım bordürleri araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında temiz bir görüntü oluşturuyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin saha gezilerinde görüp talimat vermesi üzerine bordür boyama ve yenileme çalışmaları hemen başlatılırken, özellikle gece saatlerinde trafikte yaşanması muhtemel kazaların önlenmesi, yaya ve araç sürücülerinin güvenle yolculuk yapabilmesi için gece fark edilen renklerde bordürler boyandı.
Bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilçedeki kaldırım ve refüjlerde estetik görüntü de sağlanırken, bordür boyama çalışmalarının ilçedeki tüm kaldırım ve refüjlerde tamamlanana kadar süreceği belirtildi.