Haber Merkezi / Seçim döneminde verdiği vaatleri bir bir yerine getiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yoğun uğraşları sonucunda ilçenin en büyük sorunlarından birisi olan imar planı sorununu da çözdü. Yıllardır yaşanan bu sorunun çözülmesinin ardından bir araya gelen inşaat mühendisleri ile müteahhitler, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'yi makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler.
Yoğun uğraşlar sonucu İlçenin İmar Planı sorununu adil, şeffaf ve hakkaniyetli bir şekilde çözüme kavuşturduklarını ve kangrenleşen 3 yıllık sorunun çözülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, açılan imar planının ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.
Ziyaretlerinden dolayı inşaat mühendisleri ile müteahhitlere teşekkür de eden Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacakları belirtti.
İnşaat mühendisleri ile müteahhitler de, 6 yıldır iptal edilen imardan dolayı inşaat sektörünün neredeyse tamamen bittiğini ve bu nedenle büyük sıkıntılar çektiklerini belirterek, yeniden açılan imar planı ile istihdamın artacağını ve ilçe ekonomisinin canlanacağını söyledi.