Yüksel Polat

Şanlıurfa Vakfı ( ŞANVAK) Yönetim Kurulu Üyeleri düzenlenen basın toplantısında Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi. Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş yaptığı açıklamada amaçlarının tüm Şanlıurfalıları kucaklamak olduğunu dile getirdi.

Merkezi, Ankara'da bulunan Şanlıurfa Vakfı ( ŞANVAK) yönetimine yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen basın toplantısında Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak konuşmasına başlayan ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş , Şanlıurfa'da bulunmanın ve Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler ile bir araya gelmenin mutluluğun yaşadıklarını belirterek; Malumunuz üzere 10 Kasım 2019 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulda seçilerek 20 Kasım 2019 tarihinde görevimize başladık. Bu süreç içerisinde yapmayı hedeflediğimiz faaliyetlerin planlamasını yaptık' diyerek Yönetim Kurulu Üyelerini katılımcılara tanıttı.

Amacımız tüm Şanlıurfalıları kucaklamak

Mustafa Kemal Alataş konuşmasına devamla Şanlıurfa'nın çok önemli değerlere sahip olduğunu ve Şanlıurfalıların çok güzel insanlar olduğunu belirterek; ' Şanlıurfa sahip olduğu bir çok değer ile kadim bir şehirdir. Şanlıurfalılar sahip oldukları bir çok değer ile gerçekten güzel insanlardır. Bugün başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir gibi Büyükşehirlerimizde bir çok Şanlıurfalı kardeşimiz yaşamaktadır. Bizler ŞANVAK olarak inşallah yapacağımız çalışmalar ile hem Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfa'nın değerlerinin tanıtımını yapmak ve tüm Şanlıurfalıları kucaklamak istiyoruz. Bu konuda oluşturduğumuz komisyonlarımız ile planladığımız çalışmaları hayata geçirmeye gayret edeceğiz' diyerek kapılarının tüm Şanlıurfalılara açık olduğunu dile getirdi.

Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran ŞANVAK Başkanı Mustafa Kemal Alataş geçmiş dönemde Vakfa emeği geçen herkese teşekkür ederek Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfa'nın değerlerinin tanıtımı için yerel yetkililerin yanı sıra bürokratlardan destek vermeleri için ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek ; ' inşallah yapacağımız çalışmalar ile tüm Türkiye çapındaki Şanlıurfalıları güven, huzur ve inanç temelinde bir araya getirmeyi hedefliyoruz' diyerek Şanlıurfalılar kendilerine inanmalarının önemine vurgu yaptı.