Abdurahman Deniz UĞURLU / Başkan Mehmet Canpolat, geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmalarını görüşmek üzere AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir araya gelmişti. İlçede doğalgazın ulaşmadığı mahalle kalmaması adına çalışmalarını sürdüren Başkan Mehmet Canpolat, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Müdürü Muhammed Nezih Ural ve teknik ekibiyle görüşerek, Haliliye'de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Canpolat, 3 mahallenin doğalgaza kavuşacağını duyurmuştu.
Başkan Mehmet Canpolat'ın müjdesini verdiği doğalgaz çalışmaları, Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerinde başladı. Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat, doğalgazda ilk kazı çalışmalarının başlayacağı mahallelerde incelemelerde bulundu. Burada teknik ekiple bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, ilk kazı çalışmalarının startını verdi.
Söz verdikleri gibi doğalgaz için çalışmaların başladığını belirten Başkan Mehmet Canpolat, "Vatandaşlarımızın tercihi ve isteği, bizim için projelere dönüşüyor" dedi.