Tuğba Polat

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemize ziyarette bulunan DC Lisans Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Çiftçi gazetemiz çalışanları adına Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Veysel Polat'a plaket takdiminde bulundu.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Şanlıurfa'da faaliyette bulunan basın kuruluşlarını ziyaret eden DC Lisans Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Çiftçi kurumun Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörümüz Abdulkadir Şanlı ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Veysel Polat'a plaket takdiminde bulundu.

Ziyaret toplantısında gazeteciliğin zor ve meşakkatlim bir meslek olduğunu dile getiren DC Lisans Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Çiftçi özellikle Şanlıurfa'da mesleğin zorluklarını bizzat yaşayarak tecrübe ettiğini dile getirip tüm gazeteci meslektaşlarına çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise Dilek Çiftçi'nin meslektaşları olmasının yanı sıra başarılı bir yönetici olduğunu belirterek DC Lisans Kolejinin çalışmalarında da önemli başarılara imza atacağının altını çizdi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplantısı gazetecilik ve eğitim alanlarında istişarelerin ardından plaket takdimi ile son buldu.