Mutlu GÜNEŞ/ Narlıkuyu'da yaşayan vatandaşların talebi üzerine mahalleye kazandırdığı modern semt pazarı vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin mahalle gezilerinde kendisinden talep edilen ve seçim vaatleri arasında yer alan Narlıkuyu Semt Pazarı, modern projesiyle çeşitli faaliyetlerin yapılabildiği bir alan ve otopark olarak da hizmet veriyor.
Çarşamba günleri pazar kurulan ve mahalledeki vatandaşların pazar yeri ihtiyacını gideren modern semt pazarı, mahalle sakinleri ve pazar esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Vatandaşın ve esnafın işini kolaylaştırdı
Pazar Esnafı ve Pazarcılar Dernek Başkanı Ferhat Miroğlu, ilçeye çok güzel bir semt pazarı kazandırıldığını belirterek, "Pazar alanının üstü kapalı olduğu için daha konforlu. Yazın sıcaktan, kışın yağmurdan korunmuş oluyoruz. Esnaf ve vatandaşlar daha rahat bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Pazar yerini mahalleye kazandıran Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Lavabo en temel ihtiyaçlarımızdan biriydi
Pazar Esnafı Hasan Tosun, Pazar yerinin çok güzel olduğunu, kendilerine büyük kolaylık sağladığına dikkat çekerek, "Hem kapalı olması hem de lavabolarının bulunması bizim için çok önemli bir hizmet. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" diyerek yapılan projenin hem esnafı hem de mahalle halkını rahatlattığını aktardı.