Seyfullah POLAT / Hizmet İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu, Hizmet İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol ve sendika üyelerinin katıldığı imza töreninde konuşan AKPOLAT Sigortacılık Kurucularından Emine Polat, yapılan protokol kapsamanda sendika üyelerinin önemli bir indirim oranından istifade edeceğini dile getirdi.

'BENZER ÇALIŞMALARI DİĞER SENDİKALARIMIZ İÇİN DE UYGULAMAYI HEDEFLİYORUZ'
Firma olarak uzun süredir böyle bir adım atmayı hedeflediklerini ifade eden Polat, 'Biz ve ekibimiz emeğe, emekçiye derin bir saygının ifadesi olarak böyle bir indirim üzerinde çalışıyorduk. Bu çalışmayı kıymetli Başkanlarımızla paylaştık ve hayata geçirmek nasip oldu. İnşallah benzer çalışmaları diğer sendikalar için de uygulamayı hedefliyoruz. İmzaladığımız protokol Zorunlu Trafik Sigortası, Kasko poliçeleri, Konut Poliçeleri, Tamamlayıcı Sağlık Sigortaları ve Ferdi Kaza Sigortalarını kapsıyor' diye konuştu.

AKPOLAT SİGORTACILIK YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Hizmet İş Sendikası olarak üyelere yönelik uygulanan indirim nedeniyle mutlu olduklarını aktaran 1 Nolu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ve 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol, 'Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim de sendika üyelerimize yönelik bu tür girişimlerimiz oluyor. Akpolat Sigortacılık'tan arkadaşlarımız da böyle güzel bir düşünceyle bizlere geldiler ve ortaya bu anlamlı protokol çıktı. Kendilerine sendikamız adına teşekkür ediyoruz' diyerek sözlerini noktaladı.