Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir gelenek haline getirdiği sabah gezilerini sürdürüyor. Daha güzel bir Karaköprü oluşturmak için sorunları ve çalışmaları yerinde görmek isteyen Başkan Baydilli teknik ekibiyle ilçedeki mahallelerde adım adım geziyor.
Başkan Baydilli bugün mesaisine Esentepe Mahallesini gezerek başlarken, sokak sokak dolaşıp sorunlu alanları tek tek inceleyip not aldı. Teknik ekibiyle de gezi esnasında istişarelerde bulunan Başkan Metin Baydilli, mahallede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişi gerçekleştirdi.
Karaköprü'yü daha güzel bir ilçe yapmak için ilçenin eksiklerini, sorunlarını yerinde görmenin öneminden bahseden Başkan Baydilli, 'İlçemize hakim olma, nerede ne sıkıntı olduğunu bilme adına sabah gezilerimizi sürdürüyoruz.
Bugün de Esentepe Mahallemizde yapılan çalışmaları ve bize iletilen sorunları yerinde inceledik. Yaklaşık 1 ay önce yine mahallemizde yaptığımız gezimizde giderilmesini istediğimiz sorunların giderildiğini de görmüş olduk. Biz çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte Karaköprü'yü kalkındırmayı hedefliyoruz. Bunun için de vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri önemsiyor ve değerlendiriyoruz.
İnşallah bazen sabahın erken saatinde bazen gecenin bir yarısında böyle mahallelerimizi gezmeye devam edeceğiz, vatandaşlarımıza problem oluşturan sorunları ortadan kaldırmak için uğraşacağız' diye konuştu.