Yüksel POLAT / Uzun yıllardır sertifikalı fidan üretiminin yanı sıra başarılı peyzaj çalışmalarına imza atana Cennet Fidancılık Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan Yemyeşil Urfa kampanyasına verdiği destek ile takdir toplarken geçtiğimiz günlerde yüzlerce yetişmiş fidan hediye ettiği Yeşil Urfa ilk ve ortaokulundan plaketle ödüllendirildi.
Yeşil Urfa İlkokul/ Ortaokul Müdürü Hacı İsmail Çadırcı okulları adına Cennet Fidancılık sahibi Ahmet Yavuz'a kampanyaya verdiği destekten ve okullarına yaptığı ağaç bağışı dolayı teşekkür plaketi takdim ederken ; Okulumuza dikilmek üzere muhtelif sayı ve çeşitte ağaç bağışında bulunan Cennet Fidancılığın sahibi Ahmet Yavuz'a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu güzel bağış neticesinde okulumuz var oldukça inşallah bu ağaçlarımızda var olacaktır' diyerek teşekkür etti.
Yeşil Urfa ilkokulu/ortaokulu adına takdim edilen teşekkür plaketini alan Cennet Fidancılık sahibi Ahmet Yavuz ise yaptığı açıklamada orman ve ağaç yoksulu Şanlıurfa'da ağaç sevgisini aşılamak adına bu tür bağışlarda bulunduklarını belirterek; her şey para ve kazanç demek değildir. Hele hele bu çocuklarımızın geleceği olan orman ve ağaç ise asla değildir. İnşallah bu tür bağış kampanyalarını imkanlarımız ölçüsünde devam ettirmek ve ağaç konusunda bir farkındalık oluşturmak istiyoruz' diyerek Yeşil Urfa İlkokul/ortaokul Müdürü Hacı İsmail Çadırcı 'ya ve öğrencileri nazik davranışlarından ve verdikleri plaketten dolayı teşekkür etti.