Haber Merkezi / Her fırsatta gençlerle ve öğrencilerle buluşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki okul ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Baydilli Mehmet Güneş Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbette bir araya geldi.
Öğrencilerle gençlik ve eğitim üzerine bir süre sohbet eden Başkan Baydilli, öğrencilerin ve öğretmenlerin merak ettiği soruları da yanıtladı. Gençlere çok önem verdiklerini ifade eden Başkan Baydilli, iyi yetişmiş, kendi potansiyelinin farkında olan bir gençliğin ülkenin daha ileriye gitmesinde çok önemli rol oynayabileceğine dikkat çekti.
Başkan Baydilli şöyle konuştu: 'Hayatta insanın farklı kilometre taşları vardır. Okul, evlilik, askerlik, iş hayatı gibi kilometre taşlarını eğer dolu dolu geçirmişseniz kazanmışsınız demektir. Gençliğin kıymetini bilerek kendinizi geliştirin, hayatı dolu dolu yaşayın. Ne göreve gelirseniz gelin sonunda hiçlik olduğunu bilerek yaşayın ve insanları sevin. İnsana hizmetin en büyük nimet olduğunu bilerek görevinizi yapın. Benim gençlere dair umudum her zaman tazedir ve size çok güveniyorum.'
Mehmet Güneş Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ziyaretleri için Başkan Baydilli'ye teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.