Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, IKBY Başkanı Barzani ile görüşmesinde, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney ve IKBY Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve ITC Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf da yer aldı.

Ticaret Bakanı Muş, Erbil temasları kapsamında IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile de görüşecek.

İki günlük ziyaret için Irak'a gelen Muş, dün başkent Bağdat'ta Irak Ulaştırma Bakanı Nasır el-Şibli ile bir araya gelmişti.

Muş, 18 Ağustos'ta da Bağdat'a bir ziyaret gerçekleştirmiş, temasları kapsamında, Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, mevkidaşı Ala el-Cuburi ve Ulaştırma Bakanı Nasır eş-Şibli ile görüşmüştü.

Ticaret Bakanı Muş, Erbil'de iş insanlarıyla bir araya geldi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türk ve Iraklı iş insanlarının katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı.

Erbil'deki bir otelde düzenlenen toplantıya, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay ile çok sayıda Türk ve Iraklı iş insanı katılım gösterdi.

Toplantıda söz alan iş insanları, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik bağların daha da güçlendirilmesi ve Türk firmalarının Irak'ta yaşadığı sorunların çözümü konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Ticaret Bakanı Muş, Erbil temasları kapsamında Başbakanı Mesrur Barzani ile de görüşecek.

Ticaret Bakanı Muş, Erbil'de IKBY Başbakanı Barzani ile görüştü

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Irak'ın başkenti Bağdat'taki temaslarının ardından Erbil'de, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile bir araya geldi.

Bakan Muş'un, IKBY Başbakanı Barzani ile görüşmesinde, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney ve Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay da hazır bulundu.

Ticaret Bakanı Muş, Erbil temasları kapsamında IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile de görüşmüştü.

İki günlük ziyaret için Irak'a gelen Muş, dün başkent Bağdat'ta Irak Ulaştırma Bakanı Nasır el-Şibli ile bir araya gelmişti.

Muş, 18 Ağustos'ta da Bağdat'a bir ziyaret gerçekleştirmiş, temasları kapsamında, Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, mevkidaşı Ala el-Cuburi ve Ulaştırma Bakanı Nasır eş-Şibli ile görüşmüştü. AA