Bekir POLAT / MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda Güneydoğu Gazeteciler Birliği (GGF) Başkanı M. Talat Akay, GGF Genel Sekreteri Müslüm Abacı, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sıtkı Aloğlu'nun yanı sıra Şairler ve Yazarlar Platformu üyesi yazar ve şairlerin yanı sıra gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Toplantıya katılan şairlerin okuduğu şiirlerin yanı sıra sanatçı Musa Kaldı'nın seslendirdiği bir birinden güzel türkü ve gazellerle, yoğun geçen seçim çalışmalarından bir nebze olsun soluklanma fırsatı yakalandıklarını belirten Kasım Gülpınar toplantı ile yaptığı açıklamada; Bizleri bir birinden değerli gazeteci, yazar ve şair dostlarımızla bir araya getirerek sohbet imkanı oluşturdukları için ev sahibi MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı sayın Abdurahman Yetkin'e bizleri mekanında ağırlayan Sıtkı Aloğlu'na ve toplantıya katılan bir birinden değerli gazeteci, yazar ve şairlerimize teşekkür ediyorum. Yaptığımız sohbetlerle, dinlediğimiz bir birinden güzel şiirler ve türkülerle bir nebze soluk aldık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ise davetlerine icabet ettiği için Kasım Gülpınar'a teşkkür ederek;" haftada bir gün yaptığımız bu etkinlik ile Şanlıurfa'nın sorunlarının konuşulduğu ama ayrı zamanda da bir fikir, müzik ve şiir ikliminin yaşandığı bir ortam oluşturmak istedik. Bizlere katılımları ile destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.