Haber Merkezi / Ziyaretinde konuşan Vali Küçük, "Urfa'ya gelmek kaderimde varmış. İyi ki Urfa'ya gelmişim ve iyi ki Urfa'da görev yapmışım.. Bu şehre hizmet etmek benim için çok değerli. Buradan memnun olan ve kendisinden memnun olunan bir vali olarak ayrılmak benim için büyük bir şeref..Urfa'nın zor dönemlerinde burada bulundum. 4 seçim yaşadım. Özellikle istihdam ve OSB konusunda özel gayret sarf ettim. Eğer bu kubbede hoş bir seda ve arkamızda dostlar bırakmışsak ne mutlu bize. Ben Hakkımı tüm Urfalılara helal ediyorum. Onlardan da helallik istiyorum" şeklinde konuştu.
Ziyaret hakkında görüşlerini açıklayan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, vali İzzettin Küçük'ün görev süresince başarılı işlere imza attığını söyledi. Başkan Sade, "Bir gün sizi bizden sorduklarında gerçekten iyi kanaatlerimizi belirteceğiz. Şanlıurfa'nın, piyasaların, Suriyelilerin sıkıntılı olduğu bir zamanda Şanlıurfa'da görev yaptınız. Başarılı hizmetlerde bulundunuz. Bu kadar sıkıntıya rağmen, bir sınır ili olmamıza rağmen Şanlıurfa'ya Türkiye'nin huzur kenti diyebiliyorsak bunda sayın valimizin de büyük katkıları var. Kendilerine bundan sonraki görev hayatında başarılar dileriz" dedi.
TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetimi tarafından başarılı hizmetlerinden dolayı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'e plaket takdim edildi.