Haber Merkezi / Antrenmana son haftalarda sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan kaptan Mustafa Durak da katıldı.
Teknik Direktör Kemal Kılıç, Somaspor’un son haftalarda yakaladığı çıkışla şampiyonluk potasına girmesinin maçı daha da önemli hale getirdiğini söyledi.
Kemal hoca, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Arnavutköy maçında kaybettiğimiz 2 puanı bay olduğumuz hafta çok ama çok aradık. Oyuncularıma da söyledim. En az 4 maçlık bir seri yakalamamız gerekiyor. İnşallah Soma maçı bu anlamda bir çıkış maçı olur. İddialı takımlara karşı iyi futbol oynayan iyi sonuçlar alan dinamik bir takım, genç bir takım. Çok hızlı hücum yapabilen bir takım. Bizi çok zorlayacaklardır.

MUSTAFA DURAK’IN DÖNÜŞÜ TAKIMA GÜÇ KATAR
Tabi kalitemiz kazanmaya yakındır. en büyük arzumuz bu maçı kazanıp seriyi devam ettirip ilk yarıyı lider bitirmektir… Kalitemiz bunu başarabilecek seviyede… Kaptan Mustafa Durak da antrenmanlara katıldı. Çok formdayken sakatlanmıştı. İnşallah en kısa sürede aramıza katılarak gücümüze güç katacaktır diye düşünüyorum”

KEŞKE BEŞİKTAŞ MAÇI URFA‘DA OLSA
Beşiktaş’la Aralık ayında oynayacakları Ziraat Türkiye Kupasına da değinen Kemal Kılıç, ‘Bizim açımızdan güzel bir deneyim olacak. Keşke Urfa’da olsaydı ama statü gereği İstanbul‘da oynanması gerekiyor. Türkiye’nin en önemli takımına karşı oynamak çok heyecan verici olacak. Tüm gücümüzü kullanacağız. İyi futbol oynamak esas amacımız olacak. bir maça çıkıyorsanız, sonunda elenmek varsa tabi ki elimizden geleni yapacağız’ ifadelerini kullandı.