Haber Merkezi / Aşevinde sürdürülen çalışmalar hakkında Aşevi yetkilisi Ali Topal'dan bilgi alan Başkan Beyazgül, yardım almaya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan-ı şeriflerini tebrik etti.
Başkan Beyazgül, aşevinden sıcak yemek almaya gelen İhtiyaç sahibi vatandaşların sefer taslarını sıcak yemekle doldurdu.


'RAMAZAN AYINDA VATANDAŞLARIN DUASINI ALMAK ÇOK ÖNEMLİ'
Şanlıurfa'da uzun yıllardır hayırseverlerin destekleriyle binlerce vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayan Şanlıurfa Aşevi yönetimine teşekkür eden Başkan Beyazgül, 'Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan mübarek Ramazan Ayı'nda Şanlıurfa Aşevini ziyaret ederek buradan yardım alan vatandaşlarımızla bir araya geldik. İhtiyaçlarını bu merkezden karşılayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gözlerinin içi gülüyor. Bu ümit ve tebessüm elbette ki yardımsever vatandaşlarımız sayesinde oluşuyor.' dedi.


'BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLMUŞTUR'
Başkan Beyazgül'ün aşevini ziyaretlerinin kendilerini onurlandırdıklarını aktaran Şanlıurfa Aşevi Yetkilisi Ali Topal, ' Başkanımız bizi ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmamıştır. Fakirin, fukaranın başını okşamak için her zaman yanımızda olmuştur. Yönetim kurulu adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum' ifadelerine yer verdi.