Haber Merkezi / Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın ilçe sakinlerine 'söz' verdiği projelerin inşaat çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde devam ediyor. Sancaktar Mahallesinde 5 bin 600 metrekare alan üzerinde temeli atılan cami, çok amaçlı sosyal tesis, semt pazarı ve park projesinde çalışmalar hızla sürerken, projenin tamamlanmasıyla mahalledeki tesis bölge sakinlerinin ihtiyacını karşılamış olacak.
Ahmet Yesevi Mahallesinde ise 10 bin metrekare alan üzerinde çalışmaları hummalı şekilde devam eden kompleks projesiyle de, semt pazarı ve park alanı bölgenin hizmetine sunulacak.
KARŞIYAKA'DA İKİ PROJE
Karşıyaka Mahallesinde de, iki proje aynı aynı yükseliyor. Bölgenin kültür merkezi ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 bin metrekare de inşaatı süren Göbeklitepe Kültürevi, içerisinde yer alacak kütüphane, gastronomi eğitimleri için atölyeler, meslek edindirme atölyeleri ve konferans salonuyla hizmete sunulacak.
Karşıyaka Mahallesinde yapımına devam edilen 6 bin 320 metrekare alana sahip komplekste de, semt pazarı, spor tesisi, zabıta karakolu, muhtar evi ve tesis binası yer alacak.
Haliliye Belediyesinin Karşıyaka Mahallesinde yaptığı çalışmalardan memnun olduğu ifade eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, Başkan Mehmet Canpolat'a ve ekibine teşekkür etti.