Haber Merkezi / Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü,halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerine ara vermeden devam ediyor..
Denetim çalışması kapsamında sabahın erken saatlerinde Karacadağ, Eski Urfa Caddesi, Derik Caddesi ve Ceylanpınar Caddesinde birçok iş yeri denetleyen Zabıta Ekipleri, kaldırımları işgal eden esnafa da uyarılarda bulundu.
Esnaflara uyarılarda bulunan zabıta ekipleri yayaların kaldırımları kullanabilmesi ve trafik sıkışıklığının yaşanmaması için kaldırımların işgal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
Halk sağlığını ve güvenliğini korumak amacıyla esnafları denetlediklerini belirten Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Mithat Alay, bu kapsamda ilçe genelindeki tüm işletmeleri denetlemeyi amaçladıklarını söyledi.
Özellikle fırın ve pastanelerde denetim yaptıklarını ifade eden Alay, ' Esnaflarımıza hijyene çok dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunduk. Viranşehir halkı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu uyarılarımızı duyarlı esnaflarımız dikkate alır ve halka sağlıklı hizmet ederler. Bunu sağlamak amacıyla bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bunun için vatandaşlarımıza güveniyoruz' diye konuştu.