Haber Merkezi /
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde çalışmalarına devam eden ekipler kırsal mahallelerdeki hizmet atağını sürdürüyor. Ekiplerin titiz ve hızlı çalışmalarıyla tamamlanan köy içi asfalt yollar bir bir mahalle sakinlerinin hizmetine sunulurken duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri ise toz ve çamur dertlerinin sona erdiğine işaret etti.


Harran Belediyesi ekipleri tarafından kısa süre önce kırsal Andaç Mahallesi'nde başlatılan köy içi asfalt yol çalışmaları tamamlanırken, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; 'Göreve gelir gelmez tespit ettiğimiz sorunlar karşısında hızla harekete geçtik ve hemşerilerimizin yaşadıkları sorunlar karşısında kararlılıkla çalışmalarımıza devam ettik. Bugün geldiğimiz aşamada ise mevcut sorunları aşan bir gayret ile hizmetlerimizi aynı kararlılıkla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla da sürekli bir araya gelerek istek, talep ve önerileri karşısında kalıcı adımlar atarak hemşerilerimizle iç içe şeffaf ve üretken belediyecilik anlayışıyla yaralara merhem oluyoruz. Gücümüzü aldığımız kıymetli halkımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Biz milletimize hizmetkar olmaya geliyoruz dediğimizde ciddiydik! Hamdolsun Harran'ımıza hizmet yolundan bir an olsun sapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tamamlanan yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Tüm Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerime muhabbetlerimi sunuyor, hepinizi Cenab-ı Allah'a emanet ediyorum.' ifadelerini kullandı.


Harran Belediyesi ekiplerinin kırsalda birçok noktada aynı anda asfalt yol çalışmalarına devam ettiği bildirilirken, tamamlanan çalışmalar sonrası kırsal Andaç Mahallesi sakinleri de hizmetten duydukları memnuniyeti ifade etti. Tertemiz yollara Başkan Özyavuz ile kavuştuklarını ve köylerine gelen hizmetten ötürü son derece mutlu olduklarını kaydeden mahalle sakinleri uzun yıllar yaşadıkları sorunları Harran Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla aştıklarını belirtti.