Haber Merkezi / 'Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir' sloganıyla hareket eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir için gerçekleştirmeyi planladığı projeler için Ankara'ya gitti. Temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret eden Başkan Ekinci, ziyaret esnasında; ilçe genelindeki hizmetler, yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak destek talebinde bulundu.
Ziyaretten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür eden Özhaseki ise,
Viranşehir ilçesinde yapılan çalışmaları takdir ederek, ilçede yapılması planlanan projeler için de destek olacaklarının altını çizdi.
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Ekinci, 'AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sn. Mehmet Özhaseki Beyefendiyi ziyaret ederek, şehrimizde yapacağımız projeler ile ilgili desteklerini istedik. Nazik kabullerinden ve bize gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ederim' ifadelerine yer verdi.
Bu arada AK Parti Grup Başkanvekili, AK Parti MYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan ile TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ı da TBMM'de ziyaret eden Başkan Ekinci, kendilerine gösterilen yakın ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.