Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Mehmet Fatih Şiltak'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Hilvan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hilvan Devlet Hastanesi, 1 ve 6 no'lu Aile sağlığı Merkezleri ile eski Devlet hastanesi binasında incelemelerde bulundu.
İncelemelerde Gülüm ve ekibine eşlik eden Hilvan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ramazan Ölmez ve Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Şiltak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ziyaret ettiği hastane ve merkezlerde hasta ve hasta yakınları sohbet edip sağlık hizmetleriyle ilgili düşüncelerini dinleyen İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, İlçe genelinde kanser taramalarında gösterdikleri üstün gayret ve başarıdan dolayı, Ebe Cahide Balcı ve Ebe Eylem Solcatuta'ya plaket takdim ederek teşekkür etti.
Sağlık personeliyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Gülüm, aşılama süreci ve Pandemide gösterilen özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etti.