Haber Merkezi / Şanlıurfa'da önceki gece başlayan yoğun kar yağışı sonrası yolların kapanmasıyla harekete geçen Karaköprü Belediyesi, 2 geceden beri durmaksızın kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
45 araçlık kar temizleme ekibiyle ana arterler, caddeler ve ara yollar açılırken kırsal mahallelerdeki yollar da temizlenerek kırsaldaki vatandaşların şehirle bağlantısı sağlanıyor. Ayrıca sokaklar, kaldırımlar ve site önleri personel tarafından kazılarak temizlenip, buzlanmayı engellemek için tuzlama çalışması yapılıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gece saatlerinde sahaya çıkarak çalışmaları yürüten personeli ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kar temizleme çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Başkan Baydilli, '2 gecedir personelimiz fedakarlıkla uykularından feragat edip ilçenin her köşesinde kapalı yol kalmaması için uğraşıyor' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi kar temizleme ekiplerinin yeni kar yağışı ve buzlanma ihtimaline karşı sürekli hazır bekleyeceği bildirildi.