İLKHA/ Olay, Sırrın Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 23 Mart 2021 tarihinde aracı ile işyerinden çıkan 4 çocuk sahibi oto galerici İbrahim Halil Tutak, akşam eve dönmedi.
Tutak'ın yakınları, polise başvurarak kayıp ihbarında bulundu. Polis tarafından başlatılan arama çalışmalarında, kaybolan şahsa ait otomobil, Sadun Paşa Bulvarı üzerinde bulunan özel bir okulun yakınlarında terk edilmiş halde bulundu. Polis tarafından otomobil içerisinde yapılan incelemede ön koltukta otomobile ait anahtar bulundu.
Tutak'ın kayını Salih Özbey, eniştesinin hayatından endişe ettiklerini belirterek, ' Eniştem iş yerinden çıktıktan sonra otomobiline binerek gidiyor. Aracını kullanırken seyir halindeyken telefonla kardeşi ile konuşuyor. Kardeşi ile telefonla konuştuğu sırada 'kapat telefonu' sesi duyuluyor ve telefon aniden kapanıyor. Enişteme ait araç, özel bir okulun yanında terk edilmiş halde bulunuyor. O günden beri eniştemden haber alınamadı. Eniştemin kaçırılmış olduğunu düşünüyor ve hayatından endişe ediyoruz. Yetkililerden eniştemi bulmalarını istiyoruz.'