Mutlu GÜNEŞ / Karaköprü Belediyesi'nin öğrencilerin hizmetine sunduğu okuma salonları ve halk kütüphanesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte sınavlara çalışmak isteyen öğrencilerle doldu.
Sınavlara hazırlanan ve okuldaki derslerine çalışan öğrenciler, sessiz ve sıcak bir ortamda ders çalışmak için Atakent, Seyrantepe, Esentepe ve Doğukent Mahallelerindeki okuma salonları ile Çankaya Mahallesindeki halk kütüphanesini tercih ediyor. İnternet imkanı da sunulan öğrenciler merkezlerde video dersler de izleyip çalışmalarını pekiştiriyor.
BAYDİLLİ: GENÇLERİMİZİN EĞİTİMİNE KATKI SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Karaköprü'ye kazandırdıkları okuma salonlarına gençlerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'Biz yerel yöneticiler olarak gençlerimizin eğitimine de katkı sağlamak için çabalıyoruz. Bu doğrultuda her mahallemize okuma salonu kazandırma hedefimiz var. Esentepe, Seyrantepe, Doğukent ve Atakent mahallelerimizde faaliyete geçirdiğimiz okuma salonları ile halk kütüphanemizde gençlerimiz ders çalışıyor ve sınavlara hazırlanıyor. İnşallah diğer mahallelerimize de okuma evi kazandırmak için çalışıyoruz' diyerek öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.
Karaköprü Belediyesi okuma evleri ve halk kütüphanesi 08.00 17.00 saatleri arasında gençlere hizmet veriyor.