Haber Merkezi / Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, içme suyu hat döşeme çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda deforme olan üst yapı bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Kilitli parke taşı ve Arnavut taşı bakım-onarım çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden ekipler hızla çalışmalarını tamamlamayı hedeflerken sürdürülen çalışmalar vatandaşların da takdirini kazanıyor.
Harran'da içme suyu probleminin tarihe karışacağını belirten Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise; içme suyu hat döşeme çalışmaları sonrasında deforme olan üst yapıda hızla bakım ve onarım çalışmalarına başladıklarını; bu anlamda sürdürülen çalışmaların hızla tamamlanmasını hedeflerini kaydetti.
Sur içerisinde tarihi dokuya uygun Arnavut taşı bakım-onarım çalışmalarının da titizlikle sürdüğünü belirten Başkan Özyavuz; temel belediyecilik faaliyetlerinin hayatın her alanını kapsayacak şekilde sürdüğüne dikkat çekti.
Öte yandan sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hat döşeme çalışmaları yanı sıra hanelere arıtılmış suyun ulaşması için depo alanında da inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ekiplerin hummalı bir şekilde çalışma yürüttüğü depo inşaatında da çalışmaların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.