Belediye personelinin çalışmalarını sahada takip etmeyi sürdüren Başkan Mehmet Kuş'un son durağı Oto Alım Satım Sitesi oldu. Beraberinde Başkan Yardımcıları Ali Çiftçi, İbrahim Dağ ve Mehmet Gülyaprağı ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, talepleri yerinde dinleyerek ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.

'VATANDAŞIN YAŞADIĞI İLÇEYLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ'
Ziyarette Başkan Mehmet Kuş'a yoğun ilgi gösteren bölge esnafı ve vatandaşlar, sık sık saha ziyaretleri yaparak taleplerini yerinde dinleyen Mehmet Kuş'a teşekkür etti.
Esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbetin ardından değerlendirmelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ku, 'Saha gezileri bizim işimizin yarısı. İlçemizi adım adım dolaşıp, esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemeye ve çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretler sayesinde ilçemizdeki eksikleri daha kolay tespit edip, pratik çözümler üretiyoruz. Vatandaşlarımızın beklentisini daha hızlı bir şekilde tespit edip gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Birçok kez yaptığımız projelerde vatandaşlarımızın fikirleri ve önerileri çerçevesinde düzenlemelere gittik. Bu anlamda vatandaşlarımızın görüşü bizler için önemli bir katkı unsuru' diyerek saha ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.