Haber Merkezi / Hilvan Meslek Yüksek Okulu konferansa salonunda düzenlenen programa, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Okul Müdürü Serap Ateş, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
'Mesleğinin Zirvesindekiler' de konuşan Bayık, çocukluğundan eğitim hayatına, iş hayatından mesleğinin zirvesine kadar her türlü ayrıntıyı tüm samimiyetiyle öğrencilere aktardı. Geçmişin tüm imkansızlıklarını ve günümüzün imkanlarını karşılaştıran Bayık öğrencilere, ellerinde bulundurdukları imkan ve gençliklerini iyi yönde kullanmalarını tembih etti.
Hilvan'ı da geçmişten bugüne değerlendiren Bayık, '1926 yılında ilçe olmuş Hilvan'da ilk belediye 1948 yılının sonlarına doğru kurulmuş. 2009 yılında büyük bir sorumluluğun bilinciyle hareket ederek, Hilvan halkının desteğini alarak Belediye Başkanı seçildim. Başkan olmamdaki amaç, Hilvan ve Hilvanlılar için hedeflerimin olmasıydı. Allah'a şükür halka verdiğimiz sözlerin arkasında durarak birçok alanda vaatlerimizi hizmete çevirdik. En son, ilçedeki iş istihdamını artırmak amacıyla; Sayın Cumhurbaşkanımızın da desteklediği proje kapsamında büyük bir tekstil fabrikası açacağız' dedi.
Programın sonunda Hilvan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Bayık, ardından öğrencilerle birebir diyalogla sorun ve taleplerini dinledi.