Haber Merkezi / Başkan Ekinci, Belediye Meclis üyesi Abdulvahap Kurur ile birlikte Viranşehir Belediyesi tarafından Derince (Meşrute)'de biten sathi asfalt kaplama, Binekli'de asfalt öncesi stabilize ve Abalar ile küçük hori mahalle arası yolda devam eden asfalt yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.
Viranşehir halkı ile olan samimiyeti neticesinde halkın sorunlarını direk olarak kendisine iletebildiğini ifade eden Ekinci, şunları kaydetti:
'İlçemizin sorunları ve halkımızın taleplerini mümkün olan en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu gün birçok mahallemizde biten ve yapımı devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerimize kolaylıklar diledik. Hizmet seferberliği kapsamında çok sayıda ekiple İlçenin dört bir yanında üst yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, sıkıntısız ve sorunsuz bir ulaşım sağlamaktır. Özverili çalışmalarından ötürü ekiplerimize teşekkür ederim. Hizmet için seçildiysem, durmadan, yılmadan, yorulmadan hizmet etmek zorundayım.'
Yapılan çalışmadan ötür duyduğu memnuniyeti belirten Binekli Mahalle Muhtarı Mustafa Çakır, Başta Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci olmak üzere tüm ekibe teşekkür etti.