Eyyübiye Belediyesi ve Hayrat Vakfı, her hafta bir mahallede olmak üzere ramazan ayı boyunca 4 ayrı mahallede iftar çadırıyla vatandaşa ulaşıyor.

Eyyübiye Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar sofrası uygulamasıyla vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Belediye ve Hayrat Vakfı işbirliğiyle ilk hafta Eyüp Peygamber makamında açılan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayı boyunca 4 farklı mahallede açılacak olan iftar sofralarının yanı sıra Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından da yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşılmaya devam edilecek. Her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da iftar sofrası uygulamasıyla binlerce vatandaşa ulaşan Eyyübiye Belediyesi, vatandaşın da duasını alıyor. Eyyüp Peygamber makamında açılan iftar sofrasında yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verilirken, iftar çadırı uygulamasının ramazan ayı boyunca her hafta dönüşümlü olmak üzere Topdağı, Yenice ve Müze önünde de açılacağı belirtildi.

Eyüp peygamber makamındaki iftar sofrasına gelen vatandaşlar da Eyyübiye Belediyesi ve Hayrat Vakfına bu uygulamalarından dolayı teşekkür ettiler. Eyyübiye Belediyesi ayrıca Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Umut Masası aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere de ulaşmaya devam ediyor. Gerek gıda kolisi gerekse de giyim ve diğer ihtiyaçların giderilmesi konusunda çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca vatandaşlara danışmanlık hizmeti de veriyor.