Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un talimatlarıyla kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşlardan tam not aldı. Yardımcı nahyasında sona eren kilitli parke taşı döşeme çalışmalarından sonra soluğu Atlıkonak kırsal mahallesinde alan ekipler, vatandaşların yol mağduriyetini bir bir gideriyor. İlçe genelinde hummalı bir şekilde süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kuş, beraberinde Başkan Yardımcısı Halil Kırmızı ve ilgili teknik ekiple birlikte Atlıkonak mahallesinde incelemelerde bulundu. Burada mahalle muhtarı Hasan Bülbül ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, ' 5 şantiye ile kırsal mahallelerimize de hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Merkez mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları kırsal mahallelerimizde de sürdürüyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar bütün talepleri karşılamış olacağız.' dedi.

Vatandaşlara hizmet etmek için gece gündüz demeden sahada olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,' Eyyübiye Belediyesi olarak gerek merkezde gerek kırsalda çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Şuanda kırsal mahallemiz olan Atlıkonak Mahallemizdeyiz. Muhtarımız ile birlikte kilitli parke taşı çalışmalarını birlikte yerinde denetledik. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını da dinledik. Sorunların giderilmesi anlamında gerek Başkan yardımcımıza gerek birim Müdürümüze talimatımızı verdik. inşallah kısa bir zaman zarfı içerisinde Atlıkonak mahallemizde çalışmalarımızı bitireceğiz ve vatandaşımızın huzurlu yaşaması için, sağlıklı yaşaması için, hizmetlerimizi bitirmiş olup kendilerine sunmuş olacağız. Tabi kırsalda sadece parke taşı çalışmaları ile yetinmiyoruz. Şuanda kurmuş olduğumuz 5 şantiye ile de 5 ayrı bölgede, Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetkarlığına devam ediyoruz. Hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar kırsaldaki mahallelerimizin köy içindeki sorunları gidermiş olmak. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. 'dedi.

Atlıkonak Mahalle Muhtarı Hasan Bülbül de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip, 'Başkanımız bugün köyümüzü ziyaret etti, bütün sıkıntılarımızı dinleyip anında talimat verdi. Eskiden yolarımız bozuktu. İlk defa böyle bir çalışma gördük. Engelli kardeşlerimiz, yaşlımız, kendi imkanları ile gidebiliyordu. Yollarımızın bozuk olmasından dolayı mahallemize ambulans dahi giremiyordu. Sağ olsun Eyyübiye Belediyemiz ve Başkanımız bizlerin taleplerini yerine getirdi ve parke taşı döşeme işi de devam ediyor. Allah başkanımızdan ve tüm çalışanlardan razı olsun. 'şeklinde konuştu.

İlk defa böyle bir hizmet gördüklerini aktaran mahalle sakinleri de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür edip şunları söyledi,' Allah razı olsun Başkanımızdan. Köyümüzün yollarının hepsini dört dörtlük yaptı, herhangi bir sıkıntımız kalmadı. Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah razı olsun Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'tan daha önce hiçbir Belediye Başkanı buraya şimdiye kadar gelmedi. Başkanımız buraya gelip, bizleri dinledi, sorunlarımızı yerinde çözüme kavuşturdu. Yollarımızı kilitli parke taşı yaptı. Daha önceden çamurdan ne bir araba girebiliyordu nede bir ambulans. Başkanımız Mehmet Kuş'tan Allah bin kere razı olsun.'