Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un rutin hale getirip sabahın erken saatlerinde başladığı saha gezileri devam ediyor. Başkan Kuş, günün ilk ışıklarıyla birlikte bu kez Akabe, Direkli ve 15 Temmuz mahallelerinde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ile görüşüp talepleri dinleyen Başkan Kuş, esnafın kahvaltı talebine de eşlik edip, esnafla birlikte kahvaltı yaptı. Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya ve 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan'ın da eşlik ettiği saha gezilerinde belediyenin yürüttüğü çalışmaları da denetleyen Başkan Kuş, kendisine iletilen taleplerin çözümü için ilgilileri talim atlandırdı. Başkan Kuş'un hızlı ve çözümcül yaklaşımı muhtarlar ve vatandaşlar tarafından takdir toplarken, talep edilen park için mahallelerde yer arayışına başlayan Başkan Kuş'a, vatandaşlar teşekkür etti.
Saha gezileri kapsamında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye'yi hep birlikte yöneteceklerini belirtti. İlçenin kalkınması için muhtarlar ve vatandaşlarla her zaman fikir alışverişinde olacaklarını ifade eden Başkan Kuş,'Bu sabah da Akabe, Direkli ve 15 Temmuz mahallelerimizde gözlerimizi açtık ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımız ile kucaklaşıp dertlerini dinledik ve sıkıntılarını bizlere ifade ettiler. Sabahın erken saatlerinde bizlere Mahalle muhtarlarımız eşlik etti. Mahalleleri ve sokakları gezdik ve biraz öncede ifade ettiğim gibi sıkıntılarını dile getirdiler. Bizler de bize iletilen bir bir yerine getireceğiz. Temizlik konusunda çok ciddi bir mesafe kat ettik. Bu tempoyla devam edip ilçemizi bölgemizin en temiz ilçesi haline getireceğiz. Yine iletilen park taleplerini de birinci vazifemiz görüp, çocuklarımızın ve yaşlılarımızın dinlenebilecekleri alanlar oluşturacağız. Her zaman vatandaşlarımızla ve esnafımızla birlikte olacağız. Eyyübiye'yi hep birlikte yöneteceğimizi ifade etmiştik. Çok şükür bunu birlikte yapmaya gayret ediyoruz. ' şeklinde konuştu.
'BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ'
Mahallelerinde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Ketop ise Başkan Kuş'a teşekkür edip,' Sayın Başkanımız sabahın erken saatlerinde 3 mahallemizi ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerinde vatandaşlarımızı ve esnafımız ile bir araya geldiler. Mahallemizin eksikliklerini kendilerine gösterdik ve yerinde inceleyip talimat verdiler. Kendisine ve ekibine başarılı bir çalışma diliyor, saygılar sunuyorum. ' dedi.
15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan ise şunları söyledi,' Öncelikle Başkanımıza sabahın erken saatlerinde gelip mahallemizi sık sık gezdiği için teşekkür ediyorum. Sağ olsun Başkanımız mahallemizdeki eksiklik olduğunda çağırdığımız zaman bizleri kırmayıp hemen geliyor ve sıkıntıyı kendi gözleri ile görüp bir an önce çözülmesi için talimat veriyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, kendilerine saygılar sunuyorum. '

'BAŞKANIMIZ SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE KAPI KAPI DOLAŞIYOR. ALLAH RAZI OLSUN'
Sabahın erken saatlerinde Başkan Kuş'u mahallelerinde görmekten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar,' Başkanımızın ayağına sağlık mahallemizde kendisini görmek bizleri mutlu etti. Çalışmalarının devamını dileriz. Sayın başkanıma çok teşekkür ederim, kendisinden Allah razı olsun. Sabahın erken saatlerinde kapı kapı dolaşıp bizleri ve esnaflarımızı dolaşıyor. Güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.' dedi.