Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un talimatlarıyla Eyyübiye Belediyesi ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat'ın Doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Operasyonuna destek vermek için vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Eyyübiye Beledisine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla, Türk bayrağı dağıttı. Çarşı bölgesi olarak adlandırılan alanda bulunan esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtan ekipler, esnaf ve vatandaşların yoğun talebini gördü.
Sınırda operasyonda bulunan Mehmetçiğe dua eden esnaf ve vatandaşlar, Başkan Kuş'a da ayrıca duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Şanlıurfa'nın her zaman devletinin ve askerinin yanında olduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar, bundan sonra da bunun ilelebet böyle süreceğini belirttiler.
Türk Bayrağı dağıtımıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,' Esnaf ve vatandaşlarımıza bayrak dağıtıyoruz. Vatanının, milletinin, toprağının ve askerinin yanında olan hemşerilerimiz, dünya bir olsa da zafer bizimdir mesajı veriyor. Teşekkürler Şanlıurfa'm, Teşekkürler Eyyübiye'm.' Dedi.