Haber Merkezi / 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Haliliye ilçesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el, girmeyeceği gönül kalmayacak şekilde hareket ettiklerini ifade eden, Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederek destek ve dua istedi.
Başkan Adayı Hekimoğlu seçim çalışmaları kapsamında Aşağı çarşı esnaf ziyaretlerine devam ederek sürdürdü.
Aday Hekimoğlu yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kalarak temposunu artırarak seçim gününe kadar dur durak demeden devam edeceğini ifade etti.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu esnaf ile yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin şu açıklamalarda bulundu.
Esnaf kardeşlerimiz olsun vatandaşlarımız olsun onlarla yapmış olduğumuz görüşmelerde değişimin şart olduğunu ifade ederek hizmetlerin gelmesi için vatandaşlardan almış olduğumuz güç ile 31 Mart akşamı zafere ulaşacaklarını ifade ederek Haliliye'de değişimin ayak seslerini duyduklarını sözlerine ekledi.
Aday Hekimoğlu esnaf ve vatandaşlardan almış olduğumu güç ve kuvvetle Belediye Başkanı oldukları zaman insan odaklı hizmetler yaparak insanların dualarına talip olup gönüllerinde yer almak olduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde devam etti.
'Bugün yine esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek onlarla sohbet ettik onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik, bilindiği gibi Mahkeme kadıya mülk değildir. Bizlerde bu göreve geldiğimiz zaman bu makamda kalmayacağımızı bilerek hizmet edeceğiz.
Vatandaşlarımızın razı olduğu bir hizmet anlayışı ile onlara hizmet ederek bu göreve talip olduğumuzu ifade ederek şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışı ile hizmet anlayışını ön plana çıkaran bir belediyecilik sergileyerek bu göreve talip olduğumuzu onlara ifade ettik.'
Başkan Adayı Hekimoğlu, 'Halkımıza ve vatandaşlarımıza daha nasıl ve ne şekilde faydalı olacağız diyerek, dün ne idiysek bugünde aynı anlayış ile devam edeceğini ifade ederek bu memleketin çocuğu bu memleketin evladı olduğunu olarak bu hizmete talip olduğunu ve vatandaşlardan da Şanlıurfa'mız için hangisi uygun olduğunu vicdanlarına başvurarak oy vermelerini isteyerek' sözlerini tamamladı.