İLKHA/ Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Ahmet Müçek'e ait evde sebebi belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Mağdur olduğunu belirten ev sahibi, yetkililerden yardım bekliyor.
Yangın, Yeni Mahallesi'nin 766 Sokağında Ahmet Müçek'e ait evde sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, evi içindeki eşyalarla birlikte küle çevirdi.
Haber verilmesi üzerine yangın bölgesine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. 5 nüfuslu Müçek ailesi, mağdur olduklarını ve yetkilerden yardım beklediklerini belirttiler.
Evin geçimini sağlamak için inşaatta çalışan baba Ahmet Müçek, 'Ben ailemin geçimini sağlaya bilmek için inşaatlarda çalışıyorum. İşteydim, eşim ve çocuklarımın evde olduğu bir sırada bizim de şu anda anlayamadığımız bir nedenden dolayı evimde yangın çıkmış. Eşim, çocuklarımızı alıp dışarı kaçarak beni aradı. Geldiğimde zaten iş işten geçmişti. Şu an ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Hayırsever Yetkililerden isteğimiz, bizlere bir el atsınlar.' ifadelerini kullandı.