Haber Merkezi / Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları (STK), Kamu Kurum ve Kuruluşları, Mahalle Toplantıları, Ev ziyaretleri, Seçim Bürosu açılışları ve ziyaretleri, televizyon programları gibi çalışmalarla 7 Haziran'da yapılacak olan Genel seçimlerde AK Partiye destek olunmasını isteyerek dua talebinde bulunan Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Asamblesi (AGİT PA) Başkan Yardımcısı ve Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, bütün seçimlerin çok önemli olduğunu, burada hangi partiden kimi aday olduğu veya olmadığı değil, ülkemizin geleceğini, siyasi ve ekonomik huzur ve istikrarı kimin sağladığı dikkate alınarak o partiye oy verilmesi gerektiğini, sağlık konusunda ise Şanlıurfa'ya çok önem verildiğini herkesin bilmesi gerektiğini söyledi.

Ekmen'e çalışmalarında başarılar dileği
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kayral, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu, Karaköprü SKM Başkanı Zeki Kurt, İl SKM'den Müslüm Abacıoğlu ile birlikte ziyaret ettiği Kamu Hastahaneler Birliğinde (KHB) Genel Sekreter Doç.Dr. Cihan Ekmen'den Şanlıurfa'daki Kamu ve Özel Hastahane sayıları ve yatak kapasiteleri, Doktor ve personel durumları, ihtiyaç hissedilen Uzman Doktor, personel ve araç gereçler konusunda bilgi aldı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastahanesine ziyaret
Daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastahanesini (MAİEğt.Arş.Hst.) ziyaret eden Önen ve beraberindekiler, Hastahane Yöneticisi (Baş Hekim) Doç. Dr. Mehmet Gülüm'den hastahane çalışmaları ile ilgili bilgi aldı, Baş Hekimin bir süre önce ölen ve ta'ziyesine gittiği merhum babası için de Allah'tan rahmet, kendilerine de baş sağlığı dileklerini iletti.
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Yöneticisi (Baş Hekimi)Doç.Dr. Mehmet Gülüm de, hastahane çalışmaları ile ilgili genel bilgiler verip, yapılacak yenilikleri anlattıktan sonra o da, Vekilin bir süre önce ölen ve ta'ziyesine de gittiği merhum babası için baş sağlığı dileklerini iletti.

Hizmetlerin devamı için iktidar desteklenmeli
Milletvekili Önen, artık geçmiş yıllardaki gibi hastalarımızın il dışına naklinin yapılmaması için gerekli uzman ve araç gereçlerin Şanlıurfa'da bulunması gerektiğini belirtti.
Önen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şehir Hastahaneleri benim aşkım" dediği ve çok önem verdiği Bin 700 yataklı Şanlıurfa Şehir Hastahanesinin de temelinin atıldığını hatırlatarak, AK Parti Hükümetinin sağlığa çok önem verdiğini, hizmetlerin devamı için seçimlerde mutlaka AK Partinin desteklenmesi gerektiğini söyledi