Haber Merkezi / Plan ve program dahilinde hummalı bir çalışma yürüten Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Mahallesinde stabilize yol yapım çalışması başlattı.
Özelikle vatandaşın ulaşım sıkıntısı yaşadığı kırsal mahallelerde sokak ve ara yollarda genişletme çalışması yapıldıktan sonra stabilize malzemesi dökülerek yollar çamurdan arındırılıyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Kış aylarında vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için ekiplerimizin stabilize yol çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezini kapsayan bütün mahallelerde ve kullanıma elverişli olmayan yollarda stabilize yol çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.' dedi.
Plan ve program dahilinde her yere koşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Ekinci, ' Ancak, yapacak daha çok işimiz var. İhtiyaç duyulan her mahalle ve sokakta insanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için durmadan çalışıyoruz, çalışamaya da devam edeceğiz' diye konuştu.
Yol yapım çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sakinleri ise, Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.