Haber Merkezi / Ceylanpınarlılar Büyükşehir'in iftar sofrasında bir araya gelerek oruç açtı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği buluşmada Başkan Nihat Çiftçi, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü bir lider olmasını istiyorsak mecliste onun göstermiş olduğu milletvekillerini de oraya taşımalıyız' dedi.
Grup Seyran ilahi dinletisinin de yer aldığı iftara Başkan Nihat Çiftçi'nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli adayları İbrahim Toru ve Halil Özşavlı, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halit Şimşek ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Halkın Ramazanını tebrik ederek birlik ve beraberliklerinin devamını dileyen Başkan Çiftçi, 'AK Belediyeler olarak çok hizmetler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. 3 yılda gerek açılan bulvarlar gerekse yapılan alt yapı hizmetleri, sosyal tesisler spor tesisleri, semt pazarları ve parklar hepinizin huzurundadır. Aynı şekilde kırsal mahallerimizde gerek içme suyu ishale şebekeleri gerek ise yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bu yılda 90 Kilometrelik yol asfaltlama programımız var, hava şartlarının iyileşmesi ile birlikte buna başlayacağız. Ceylanpınarlı kardeşlerimin çok beklediği Gazi Bulvarı'nı Allah'ın izni ile sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Ceylanpınar merkezinde tamamladığımız prestij caddesi kapsamında tüm enerji yer altına alınarak ilçenin kaderini değiştirecek bir güzellik yapıldı' şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilecek olan 24 Haziran seçimlerine de değinen Başkan Nihat Çiftçi, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü bir lider olmasını istiyorsak mecliste onun göstermiş olduğu milletvekillerini de oraya taşımalıyız. Dış mihrakların ülkemize oynadığı oyunlar çok. En son döviz ile oynamaya ve piyasayı durdurmaya başladılar. Bunların işimiz de ve aşımızda gözleri var. Türkiye'nin büyümesini, milletimizin zenginleşmesini istemiyorlar. Türkiye'nin kaynadığını Türkiye'ye yol, okul, hastane, havaalanı, köprü ve alt yapı olarak yapıyoruz. Dış güçler bunu benimsemiyor ve ülkemiz üzerinde envai çeşit oyunlar oynuyorlar. İlk kez bunlara hayır diyen bir liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadroları var. Artık bunlara verilen faizler şimdi ise bizim ülkemizde yatırım olarak kalıyor' şeklinde konuştu.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderek Atilla ise,'Bugün Ceylanpınar'ımıza gelerek bu güzel sofrada bizlerle bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum. 24 Haziran'da bir genel seçim yaşayacağız. Geçmişte Ceylanpınar nasıl reisini yalnız bırakmadıysa şimdi de öyle olacaktır' dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli adayları, İbrahim Toru, Halil Özşavlı ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halit Şimşek de Büyükşehir Belediyesinin vermiş olduğu iftar programı için teşekkür ederek 24 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundular.