İshak POLAT / 24 Haziran Seçimleri için partilerin çalışmaları başlarken Şanlıurfa teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti Şanlıurfa İl Yönetimi basın mensupları ile bir araya gelerek İl Teşkilatını tanıttı.
Özel bir mekanda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Hasan Oğul yaptığı konuşmada;' Burası Halilürahman'ın şehri Şanlıurfa. Biz bu şehire layık olmaya çalışacağız. Biz yaptığımız siyasette dürüst, ahlaklı cesur olacağız. Biz hata, yanlış yaparsak yüzümüze tükürün. Bu krediyi size açık olarak veriyorum. Biz bu memlekete için hizmet etmeye, can vermeye, hizmet etmeye geldik. Bizim gizli bir ajandamız yok. Biz Urfa için varız, Urfa içinde yok olmaya geldik. Bu saatten sonra makam, mevki, maaş hesabımız yok. Biz herkesin hakkı, hukuku için varız. Hırsızların, namussuzların korkulu rüyası olacağız' dedi.
İl yönetimindeki arkadaşlarının çoğunun siyasette ' sıfır kilometre' olduğunu belirten Hasan Oğul siyaset yaparken hiçbir ayrım içerisinde olmayacaklarını, kimseyi ötelemeyeceklerini belirterek amaçlarının ellerinden gelenin en iyisin yapmak olduğunu dile getirerek seçimlere ilişkin yapacakları çalışmalara değindi.