Haber Merkezi / 11-14 Nisan tarihleri arasında 11 Nisan Fuar Merkezinde 7. Kez kapılarını ziyaretçilerine açan İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile 2. Kez düzenlenen ATUROSHOW Otomobil ve Yan Sanayi fuarı açıldı. Fuar şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa'da fuarcılık anlamında ivme kazandıran Büyükşehir Belediyesi Start fuarcılığın öncülüğü ile bir birinden farklı fuar gerçekleştiriyor.
Birçok kamu kurum ve kurtuluşun desteklediği fuar yerli bir çok şirketin katılımı ile 4 gün kapılarını ziyaretçilere açacak.
Gerçekleştirilen fuarın açılışına katılan Başkan Beyazgül, İnşaat ve Otomobil anlamındaki sektör temsilcilerini bu fuara davet etti.

'İŞ ADAMLARIMIZI GELİŞEN ŞANLIURFA'YA YATIRIM YAPMAYA DAVET EDİYORUZ'
Fuarın açılış konuşmasını yapan Başkan Beyazgül, 'Şehrimizin ekonomisine önemli katkıda bulunacak olan bu fuarda katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Eskiden çamurlu ortamlarda fuarlar varken bu gün modern ve güzel bir fuar merkezinde fuarlarımız yapılıyor. Geçmişte ekonomisini geliştiren şehirler fuarlar nedeniyle gelişti. Mesela İzmir fuarları ile anılan bir şehirimiz. Bizlerde yeni bir döneme giriyoruz bu dönemde Şanlıurfa'mıza baktığımıza genç bir nüfusa sahip olan Şanlıurfa'mız da bu gençlerimizin ihtiyaçları olacak. Şanlıurfa'mız tarım arazileri ve sanayisi ile gelişmeye çok müsait bir şehir. Buradan herkesi Şanlıurfa'ya yatırım yapmaya davet ediyoruz. Şanlıurfa'da inşaat sektörü hareketlendiği zaman birçok sektörde aynı şekilde etkileşime giriyor. Bu yüzden bu fuarı çok önemli buluyoruz. Bu fuarda emeği geçenlere başta START Fuarcılığa çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel fuar alanını bizlere kazandıran önceki dönem Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye de teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen süreçlerde uluslararası fuarlara yelken açarak Şanlıurfa'yı fuar alanında ileriye taşıyacağız' dedi.
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından fuarın açılışı yapılırken açılışa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Tugay Komutanı Oktay Ağbuğa, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade fuar yetkilileri katıldı.