Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen 2017 Kasım ayı Halk Günü Toplantısı kapsamında vatandaşlar, bire bir görüşme imkanı buldukları Başkan Fevzi Demirkol'a istek, tavsiye ve teşekkürlerini ileterek, iletilerine yanıt buldu. Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantısı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Mehmet Selim Polatkan, birim müdürleri ile AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ katıldı. Halk Günü Toplantısına katılan vatandaşlar; istek, öneri, teşekkür ve şikayetlerini iletme konusunda Başkan Fevzi Demirkol ve yardımcılarıyla bire bir görüşme imkanı buldu.
Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.
2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamasının görevde oldukları sürece de devam edeceğinin altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımız günden beri her ayın ilk Cuma günü halk günü uygulamamız devam etmektedir. Hamdolsun bugünkü toplantımızla birlikte kırkbirinci toplantımızı gerçekleştirdik. Halk günü toplantımıza bütün birim amirlerimiz katılmakta ve halkımızın bu noktadaki taleplerini almaktayız. Halkımız yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletmektedirler. Toplantı mahrem konuları da dikkate alarak bire bir görüşme sağlıyoruz. Görüşmemiz de, halkımızla bağlantımız kesilmemektedir.'