Haber Merkezi / Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen Şair-Yazar- Tv Programcısı Serdar Tuncer, Şanlıurfa Müzesi önünde 'Derdimiz Aşk' adlı şiir dinletisinde sahne aldı. Birbirinden güzel şiirlerini gecede Şanlıurfalılar için seslendiren Şair Tuncer, 'Pandemi süreci boyunca hep sosyal medya üzerinden canlı yayınlarla hayranlarımızla buluştuk. Ancak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini tebrik ediyorum. Yeni normalleşmeye uygun düzenlenen etkinlik herkese örnek teşkil etmeli' dedi.

TUNCER: ŞANLIURFA, BU GECE TÜRKİYE'YE BİR MESAJ YOLLAMIŞTIR
Programına gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Şair Serdar Tuncer, 'Bir yıldır bizlerde, sizlerde Türkiye'de baş gösteren korona virüs salgınıyla mücadele ediyoruz. Günlük yaşantımızı etkileyen bu salfın kültür sanat etkinliklerimizi de etkiledi. 8-9 aydır sosyal medya üzerinden yaptığımız programlar var. Ama bu akşam Şanlıurfa bir mesaj verdi. Eğer kenti kültür ve sanat ile buluşturmak isterseniz bu geçe düzenlenen etkinlik bunun bir göstergesidir' diye konuştu.
Şiir gecesine eşi ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise gecede yaptığı konuşmada, davetini kırmayarak kente gelen Şair Yazar Serdar Tuncer, Recai Ağbaba ve ekibine teşekkür ederek geceye ilgi gösteren tüm Şanlıurfalılara minnettarlık duyduğunu söyledi.
Şanlıurfalılara şiir tadında bir gece yaşatan Şair Tuncer'i ve ekibini dinlemekten büyük keyif aldığının altını çizen Başkan Beyazgül, ' Şairimiz bu gece bizi sandalyelerimize aşkla bağladı. Yerimizden kalkıp gidemedik. Şanlıurfa'da gerçekten hoş bir seda bıraktı. Onu ve ekibini kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk' dedi.


'GENÇ BİR EKİBİMİZ VAR AŞK İLE ÇALIŞIYORUZ VE YORULMUYORUZ'
Özellikle hafta sonu düzenlenen etkinliklerde genç bir ekip ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Beyazgül 'Çoğunluğu genç bir ekip ile sahadayız. Şanlıurfa için üretiyoruz. Şartlar ne olursa olsun mazeretler üretmek yerine hizmet etmek istiyoruz. Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleri aynı şekilde çalışmasını sürdürüyor. Aşkla çalışıyoruz ve Aşk ile çalışan yorulmaz diyoruz' şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gecenin sonunda Şair, Yazar, Tv Yapımcısı Serdar Tuncer ve ekibine Şanlıurfa'ya özgü hediye takdiminde bulundu.