Haber Merkezi / Göreve geldiği ilk günden bu yana gidilmedik mahalle ve girilmedik cadde ve sokak bırakmayan Başkan Mehmet Canpolat, sabahın ilk ışıkları ile birlikte Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, birim müdürleri ve teknik ekip ile birlikte mahallelerde denetlemelerde bulundu. İlk olarak Bahçelievler bölgesinde mahalleleri ve Atatürk Bulvarında rutin olarak her sabah devam eden temizlik ve ilaçlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Canpolat, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.
Başkan Canpolat ve beraberindeki heyet, incelemelerinin ardından mahalle sakinleri ile de sohbet ettikten sonra Sultan Fatih Mahalle Muhtarı Hikmet Arslan ve Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun'u ziyaret edip, incelemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 'Mahallerimizin seçilmiş insanları olan muhtarlarımız ile bir araya geldik. Mahallerimizin belediye ile ilgili olan konularını istişare ettik' diyen Başkan Canpolat, 'Canla başla çıktığımız bu yolda tüm personellerimiz ile yirmi dört saat mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaktayız. Hep birlikte Haliliye, Şanlıurfa ve Türkiye için elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler üç yüz yetmiş altı bin nüfusa bire bir, eşit bir şekilde ayrım gözetmeksizin hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Onlardan da bizlere çalışmalara destek olmalarını istiyoruz. Belediyemizin kapıları ve telefonlarımız 24 saat boyunca halkımıza açık' dedi.
Başkan Mehmet Canpolat, açıklamalarının ardından incelemelerini Ertuğrul Gazi, Osmangazi, Hamidiye ve Selahattin Eyyubi mahalleleri ile devam ettirdi. Mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat, Osmangazi Mahalle Muhtarı Nahit Çiftçi ve Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol ile de görüşüp, mahallelilerin taleplerini aldı.
Haliliye Belediyesi olarak birçok mahallede yoğun çalışmalar halinde olduklarını ve mahalleleri şantiyeye çevirdiklerini ifade eden Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
'Şuan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz Ertuğrul Gazi Mahallesinde bulunan parkın yeniden düzenlenmesi adına çalışmalarını sürdürmektedirler.
Bir taraftan fen işleri, bir taraftan temizlik işleri, diğer taraftan çevre koruma ve kontrol müdürlüklerimize bağlı personellerimiz ilçemizin birçok mahallesini adeta şantiyeye çevirmiş durumdalar. Haliliye'mizi daha güzelleştirme ve yaşanabilir bir ilçe olması için bizlerde tüm personellerimiz ile birlikte var gücümüzle çalışmaktayız. Bu çalışmalardan dolayı mahalleye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kurumum adına özür diliyorum. En kısa sürede parkımızın yapımı tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacaktır.'