Seyfullah POLAT / Kanal Urfa'nın 10. kuruluş yıl dönümünü kutladığı programda, bu yıl 5.'si düzenlenen 'İz Bırakanlar Ödül Töreni'ne mevcut ve eski vekiller, Vali Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İlçe Belediye Başkanları, yerel-ulusal basın mensupları, STK temsilcileri, kurum müdürleri, öğretim üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TORU: UYDU FİYATLARI DÜŞMELİ
Programın açılış konuşmasında katılımcıları selamlayan Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, 'Memleketimiz için daha güzel işler yapmaya gayret göstereceğiz. Bizi izlemeye devam edin. Gücümüzün yettiği kadar fedakarlık yapmaya devam edeceğiz. Büyük kanallarla eşit koşullarda yarışmıyoruz. Onlarla aynı uydu fiyatlarını ödüyoruz. Uydu fiyatları düşmezse birçok televizyon kapanma noktasına gelecek. Bu sorunlara çözüm bulunması umut ediyoruz' diyerek programa katılan herkese teşekkür etti.

VALİ ERİN: NİCE 10 YILLAR DİLİYORUM
Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleştirilen programda, katılımcılara hitap eden Vali Abdullah Erin konuşmasında 'Kanal Urfa'ya ve bu camiada Şanlıurfa'nın gelişmesinde büyük katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza başarılarının devamını diliyorum. İbrahim Toru beye ve ekibine başarılar dileyerek nice 10 yıllar diliyorum. Ülkemize mal olmuş simaları Şanlıurfa'da ağırlamak bizleri mutlu ediyor. Memleketimizin en güzel yerlerinden biri olan Şanlıurfa'ya daha çok ziyarette bulunmalarını temenni ediyorum' diye konuştu.


VEYSEL POLAT'A, YILIN GAZETECİSİ ÖDÜLÜ
Ulusal gazetelerin köşe yazarlarının da plaket aldığı gecede, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat'a, 'Yılın Gazetecisi Ödülü' verildi. Plaketini Vali Abdullah Erin'den alan Polat, katılımcılara hitaben yaptığı kısa konuşmada, 'Kanal Urfa ailesinin 10. yılını en kalbi duygularla kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Gazeteci, karanlığı aydınlatan, topluma rehberlik eden ve onların hakkını gözeten kişidir. Ancak günümüzde gazeteci sıfatıyla bu güzide camiayı kendi çıkarları uğruna kirleten ve yuları örgütlerin elinde bulunan şahısların topluma verdikleri zararlara şahit oluyoruz. Rabbimiz bunlara karşı, namuslu gazetecilerin sayısını artırsın' diyerek temennisini duayla dile getirdi.
Program yöresel şarkıların seslendirilmesinin ardından sona erdi.