Yüksel POLAT / Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah Yeşil ve beraberindeki Hasan Çiftçi, Abdulkadir Karakeçili, Mehmet Yeşil'den oluşan heyet; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü münasebetiyle Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat'ı ziyaret etti.
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla zor şartlar altında görevlerini icra eden basın mensuplarının önemli bir sorumluluk yüklendiklerini ifade eden Abdullah Yeşil, 'Basın mensuplarımız gün ve saat meftunu olmadan, yaz-kış demeden her türlü zorluğa göğüs gererek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için, görevlerini icra ediyor. Bağımsız ve güçlü bir basın, hem ülkemizin hem de Şanlıurfamızın, her daim gereksinim duyduğu bir olgudur. Güçlü basın, güçlü ülkelerin vazgeçilmezidir' diyerek işini meslek etik kurallarına bağlı bir şekilde icra eden basın mensuplarına minnettar olduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah Yeşil ve beraberindeki heyete teşekkür ederek başarılar diledi.