Haber Merkezi / Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Aday Mehmet Kuş, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş'a hem ilçe kent merkezinde hem de kırsalda destekler her geçen gün artıyor.
Taşlıca Mahallesinde düzenlenen ev toplantısında Ubedi aşiretine mensup Muhtar Halil Dengiz ve beraberindeki grubun konuğu olan AK Aday Mehmet Kuş, toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Muhtar Halil Dengiz ve beraberindekilere teşekkür ederek, 31 Mart seçimleri için destek istedi.
Taşlıca Mahalle Muhtarı Halil Dengiz ise yaptığı konuşmada gerek Büyükşehir'de gerekse de Eyyübiye'de AK Partiye ve Ak Adayı Mehmet Kuş'a tam destek vereceklerini belirterek, 'Allah'ın izniyle Ova tercihini belirlemiştir ve oyunu AK Partiye verecektir. Biz adayımızın her zaman yanındayız' dedi.
AK Aday Mehmet Kuş daha sonra seçim bürosunu ziyaret ederek kendisine destek sözü veren Şadi aşireti mensuplarıyla bir araya geldi. Kanaat önderlerinden Sabri Çelik öncülüğünde seçim bürosuna giden kalabalık grup 31 Mart seçimlerinde AK Aday Kuş'a tam destek verdiklerini kaydetti.
KUŞ: HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ; BEYTULMALIN BEKÇİSİ OLACAĞIZ
Eyyübiye halkına hizmet için göreve talip olduklarını ifade eden Eyyübiye Başkan Adayı Kuş, 'Halkımıza hizmetkar olmak için yola çıktık. Bu vaadimizi Allah'ın izniyle tamamlayacağız. İlçemizin sorunlarını iyi biliyorum Onlara oldukça iyi hakimim. Emanetinize sahip çıkacağım. Beytülmalın bekçisi olacağım.' dedi.