Haber Merkezi / Fuar alanında stantları ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, şehrin tanıtımında fuar çalışmalarının önemli rol oynadığını söyledi. Haliliye Belediyesinin standını ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Haliliye Belediyesinin yaptığı çalışmaların insana dokunduğunun altını çizdi.
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğinin girişimleriyle 11 Nisan- 15 Nisan 2018 tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan 6. Şanlıurfa İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarında Haliliye Belediyesi, kurduğu stantla yerini aldı. Haliliye'nin tanıtımının yapılacağı stantta Haliliye Belediyesine ait kadın destek merkezlerinde yapılan eserler de sergilendi. Standını ziyarete gelen vatandaşlara ise çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılışına katıldığı fuarda alanı gezen Başkan Fevzi Demirkol da, Haliliye Belediyesinin standında gelen davetliler ve vatandaşlarla görüştü.
15 Nisan 2018 Pazar gününe kadar açık kalacak olan fuar, saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere kapısını açacak.
Haliliye Belediyesi Halk Oyunları ekibi de, fuarda yöresel oyunları sahneledi. Haliliye Belediyesinin standını gezen Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, ilk olarak çocukların gösterisini izledi. Bakan Fakıbaba'ya eşlik eden Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili stanttaki görseller aracılığıyla bilgiler verdi. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Demirkol'u tebrik eden Bakan Fakıbaba, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'AK Parti belediyeciliğinin farkının herkesin gelip görmesini istiyorum. Haliliye Belediyesini, Fevzi Demirkol'u tebrik ediyorum. Hakikaten arkadaşlar elinden geldiği kadar çalışıyor, insanların tümünü mutlu etmek kolay değil. Arkadaşlar, samimi ve iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. Kendilerini yürekten kutluyorum.'
Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Haliliye Belediyesinin yapmış olduğu çölyak projesine de değinerek, açıklamasını şöyle tamamladı:
'Harika bir çalışma. Yürekten tebrik ediyorum. Nüfusumuzun yüzde 10'u çölyaklı. Fevzi başkanımı kutluyorum, o insanların buna ihtiyacı var. Başkalarından görüyorlar ve yiyemiyor, bu projenin sayesinde bu çocuklarımız da bunları yiyebiliyor. Yürekten kutluyorum. Allah razı olsun.'
Açıklamaların ardından Bakan Fakıbaba, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra stanttan ayrıldı.