Tuğba POLAT / Eyyübiye'de yaşayan 71 yaşındaki Ahmet Serçek, yaklaşık 9 ay önce hastalığı nedeniyle bir ayağını kaybetmiş, diğer ayağı da güç kaybına uğramıştı. Görme yeteneğini de büyük oranda kaybeden Serçek, hayata yeniden bağlanmak için tek isteğinin her yere rahatça gidip gelebileceği bir akülü sandalye olduğunu söylemişti.
Engelli vatandaşı bir süre önce evinde ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, 71 yaşındaki Serçek'in ihtiyacı olan akülü sandalyeyi en kısa sürede temin edeceklerini sözünü vermiş ve farklı sosyal yardımlardan da faydalanması için talimat vermişti.

TEK İSTEĞİ OLAN AKÜLÜ SANDALYESİNE KAVUŞTU
Başkan Mehmet Kuş'un talimatı üzerine Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Değerlendirme Kurulu Ahmet Serçek'e akülü sandalye temin edilmesini kararlaştırdı. Kararın ardından Ahmet Serçek'in kapısını çalan belediye ekipleri, Başkan Mehmet Kuş'un selamını ileterek Serçek'in tek isteği olan akülü sandalyeyi kendisine teslim etti.

PENCEREDEN EKİPLERİN YOLUNU GÖZLÜYORDUM
Akülü sandalyesine kavuşmasıyla birlikte duygu anlar yaşayan 71 yaşındaki Ahmet Serçek, Başkan Mehmet Kuş'a ve Eyyübiye Belediyesi'nin tüm çalışanlarına teşekkür ederek, 'Başkan yanıma gelip bana akülü sandalye göndereceğini söylemişti, merak içinde bekliyordum. Gün boyu kapımın önünde oturmaktan başka bir şey yapamıyordum. Pencereden yol gözlüyordum. Belediye arabası gelip evimin önünde durunca heyecanlandım. Sağ olsun başkanımız talebimi yerine getirmiş. Arkadaşlar geldi, akülü sandalyeyi kurup bana nasıl kullanacağımı öğrettiler. Allah başkandan ve tüm belediye çalışanlarından razı olsun' sözleriyle duygularını dile getirdi.