Haber Merkezi / İlk olarak İlçe ziyaretleri kapsamında Muhtarlar, Kanaat Önderleri, STK temsilcileri ve kurum ziyaretlerini sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, Siverek'te yaşayan Engelli vatandaşları unutmayarak Büyükşehir Belediyesi tarafından eksikleri tamamlanarak hizmete açılan koordinasyon merkezini ziyaret etti.
Engelli vatandaşlarla bir süre burada sohbet ederek Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, yürütülen tüm projelerde Engelli bireylere uygun çalışmaların olduğuna değindi.
Büyükşehir Belediyesi olarak Engelli bireylere önem verildiğine değinen Başkan Nihat Çiftçi, 'Engelli kardeşlerimizi seviyoruz, ilk geldiğimiz gibi Engelliler Şube Müdürlüğünü kurarak engelli kardeşlerimizin hizmetine açtık. Ardından Türkiye'nin en büyükleri arasında olan Engelli Koordinasyon Merkezini hizmete Bugün de Siverek Belediyemiz tarafından yer tahsisi yapılarak ve tefrişatını Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın tamamladığı koordinasyon merkezini engelli kardeşlerimize kazandırmış olduk. Elimizden geleni yapacağız engelli kardeşlerimizin yanında olmaya tüm projelerimizde engellilere uygun düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz. Hepimiz birer engelli adayıyız sizinle birlikteyiz birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak daha fazla ve doğru şekilde hizmet edebiliriz. İlçede açtığımız Engelli koordinasyon merkezi tüm imkanları ile sizin yanınızda olacağız. Sizin gelişiminiz için Engelli Şube Müdürlüğümüz ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız elinden geleni yapacaklar. Hiç bir engelli kardeşimiz kendini toplumdan ayrı görmesin, hepimiz birer engelli adayız yarının sahibi Allah'tır' dedi.

'TÜM ENGELLİLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Siverek Engelliler Dernek Başkanı Feridun Şenateş ise, 'Siverek'te yaşayan tüm engelli ve engelli yakınları adına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi teşekkür ediyorum. Çünkü bizim yaptığımız etkinlik ve yaptığımız projelerimizde bize her zaman yardımcı oluyorlar. İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz'da teşekkür ediyorum. Böylesi bir merkezi Siverek'te bulunan engelli bireylere kazandırdığı için' şeklinde konuştu.
Ayrıca ziyaretleri kapsamında Başkan Nihat Çiftçi'ye, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi kadroları ve çok sayıda STK Temsilcisi eşlik etti.