Haber Merkezi / 160 bin metrekare alanı bulunan SODES parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Resul Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir süre alanda çalışan işçilerle de sohbet eden Yılmaz, projenin Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.
Mesire alanının değerli bir arazide yer aldığına dikkat çeken Başkan Resul Yılmaz, projenin ilçenin prestiji açısından önemli olduğunu dile getirdi.
'Burası Siverek'in en prestijli yerlerinden bir tanesi haline gelecektir' diye konuşan Yılmaz, 'Toplamda 160 dönümden oluşuyor, yani 160 bin metre karelik alana tekabül ediyor. 150 bin metrekaresi başka bir ifadeyle 150 dekarlık alanı tamamen mesire alanları, şelalesinin bulunduğu, çocuk oyun alanlarının yer aldığı, sosyal donatı alanlarının yer aldığı bir kompleks haline gelecektir. İnsanlarımız, vatandaşlarımız gelip burada hoşça vakit geçirebilecekler.
Çok güzel bir manzarası var, Siverek tam karşımızda duruyor buradan bakınca. Havadar bir yer buralar özellikle Siverek merkezini sosyal donatı alanları açısından rahatlatacağını inanıyorum. Bütün bunların yanı sıra insanlarımızın mesire alanlarının kullanma bilincini önemli ölçüde kazandıracağı bir hizmet olacağı düşüncesindeyim.' ifadelerini kullandı.
Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Yılmaz, hizmetin hayırlı olmasını diledi.